Kåsmyra

Administrasjonsbygget ligger på Kåsmyra i Drangedal kommune.  Kåsmyra har en svært sentral beliggenhet tett opp til RV 38 som har stor trafikk til de ulike hytteområder på Gauetfall, i Nissedal og Vrådal.  Området er svært attraktivt da tilgjengeligheten fra riksveien er god og parkeringsarealene er store og oversiktelige.

Administrasjonsbygget vi eier har ca. 1000 kvm. i grunnflate og ca. 2000 kvm. totalareal.  I første etasje har vi dagligvareforretningen Bunnpris, Drangedalsposten og Leopold frisør, mens 2. etasje brukes til kontorer. Denne etasjen er totalrenovert i 2018 og det er bygd 15 nye kontorer, møterom og sosiale rom. Drangedal Næringshage er etabler her og en rekke leietakere i ulike bransjer har sine kontorer her.

Pr. høsten 2019 er følgende leietakere etablert i Drangedal Næringshage:

AT-skog regionkontor
Norsk Linjerydding
Drangedal Næring

Telemarks Næringshage
Drangedal Bilruter AS – administrasjon
Vestmar Transport AS
Vestmar Eiendom AS
Tele-Tur AS
Keops KF

Vestmar Regnskap

Dersom det er interesse for å leie kontorer hos oss så ikke nøl med å ta kontakt.

Vi tilbyr moderne lokaler med god ventilasjon, air-condition, bredbånd og tilgang til fullt utstyrt møterom med audiovisuelt utstyr.  Vi tilbyr også ulike ”pakker” hvor leietaker kan velge utstyrsnivå på sitt kontor. 

Statoil bygget er fra 1968 og har en grunnflate på ca. 1050 kvm og 1140 kvm i totalareal. Her har vi pt ca 240 kvm. ledige lokaler som kan tilpasses leietakers ønsker.

Ellers på Kåsmyra finner du:

Circle K Drangedal
Stranna Blomster

Stein og Mosaikk
Leopold Frisør
Drangedalsposten
Bunnpris dagligvare

Drangedal Produkter
Vinmonopolet
Spar dagligvare
Apotek 1

Midt i Mellom gavebutikk
Drangedal Restaurant

… OG DET ER PLASS TIL FLERE…!!!

Folkebadet.no