Kåsmyra

Administrasjonsbygget ligger på Kåsmyra i Drangedal kommune.  Kåsmyra har en svært sentral beliggenhet tett opp til RV 38 som har stor trafikk til de ulike hytteområder på Gauetfall, i Nissedal og Vrådal.  Området er svært attraktivt da tilgjengeligheten fra riksveien er god og parkeringsarealene er store og oversiktelige.

Administrasjonsbygget vi eier har ca. 1000 kvm. i grunnflate og ca. 2000 kvm. totalareal.  I første etasje har vi dagligvareforretningen Bunnpris, Drangedalsposten og Leopold frisør, mens 2. etasje brukes til kontorer. Kåsmyra Kompetansesenter er etablert i 2. etasje og en rekke leietakere i ulike bransjer har sine kontorer her.

Pr. sommeren 2017 er følgende leietakere etablert i Kåsmyra Kompetansesenter:

AT-skog regionkontor
Vekst I Grenland
Drangedal Bilruter AS – administrasjon
Vestmar Transport AS
Vestmar Eiendom AS
Tele-Tur AS
Keops KF

Dersom det er interesse for å leie kontorer hos oss så ikke nøl med å ta kontakt.

Vi tilbyr moderne lokaler med god ventilasjon, air-condition, bredbånd og tilgang til fullt utstyrt møterom med audiovisuelt utstyr.  Vi tilbyr også ulike ”pakker” hvor leietaker kan velge utstyrsnivå på sitt kontor. 

Statoil bygget er fra 1968 og har en grunnflate på ca. 1050 kvm og 1140 kvm i totalareal. Her har vi pt ca 240 kvm. ledige lokaler som kan tilpasses leietakers ønsker.

Ellers på Kåsmyra finner du:

Circle K Drangedal
Total Varehandel Drangedal
Leopold Frisør
Drangedalsposten
Bunnpris dagligvare

Jernvare Drangedal
Vinmonopolet

Spar dagligvare
Apotek 1

Midt i Mellom gavebutikk
Hos Rasmus

… OG DET ER PLASS TIL FLERE…!!!

Folkebadet.no